Itt megtekintheted az árainkat

A/4 – normál kép

Mérete: 21x29,7 cm

Méretéből adódóan az A/4-es illka egy részletesebb illusztráció, sok kedves, vidám motívummal. A kép egyedi ajándék, hiszen Rólad, Rólatok szól. Nagyon jó választás ajándékba is! Az illka nagyon szép fehér keretbe van helyezve, és az illusztráció paszpartuzva is van. Az illusztráció mérete a kerettel együtt 30x40 cm.

Ára: 22 000 Ft

Személyes átvétel: Kecskemét vagy Dabas

Nagy illka

Mérete: 30x40 cm

A nagy illka egy igazán részletekkel teli alkotás. Nagyobb képen nagyobb hely jut a vidámságnak. Természetesen egyedi minden darab. A képet paszpartuzva, exkluzív, fehér keretbe teszem. A nagy illka mérete a kerettel együtt még nagyobb: 40x50 cm!

Ára: 36 000 Ft

Személyes átvétel: Kecskemét vagy Dabas

Óriás illka

Mérete: 50x70 cm

Az óriási illka valóban részlet gazdag alkotás, telis teli apró, vidám dolgokkal. Biztosan egyedi lehet tőle a nappalid vagy a dolgozó szobád, vagy a lakás bármely része. A kép gyönyörű szép, fehér keretbe, paszpartuzva kerül Hozzád. Csak a falra kell tenni. Az óriás illka mérete keretezve még óriásibb: 61x91 cm.

Ára: 48 000 Ft

Személyes átvétel: Kecskemét vagy DabasHa egyedi ajándékot szeretnél...

Kézzel készített, egyedi illusztrációk, melyből nincs két egyforma.


vidám illusztráció

Ha kedveled a vidám dolgokat

Az illka garantáltan mosolygós illusztráció, vidám pillanatokat örökít meg.Ha valami értékeset szeretnél adni szeretteidnek

Az akvarell képek igazán értékes ajándékok, és főként nem is csak a technika miatt, hanem mert az illka Rólad, Rólatok szól. Az lesz rajta, amit szeretnél.

HÍRLEVÉL