Itt megtekintheted az árainkat

A/6 simple – legkisebb illka egyszerűen

Mérete: A/6 – (10,5x14,8 cm)

Ez egy kedves, tenyérnyi méretű alkotás. Biztosan örömet szerzel vele, hiszen kis mérete ellenére teljesen egyedi, nincs belőle két egyforma. Könnyen elfér kis helyen is, például munkahelyen, egy irodaasztalon. Az illusztráció keretezve kerül Hozzád. Az illkát mindig gondosan becsomagolva küldöm, hogy szállítás közben se sérülhessen meg.

Ára: 4 800 Ft

Postaköltsége: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

A/6 - legkisebb illka

Mérete: A/6 – (10,5x14,8 cm)

Ő is egy tenyérnyi méretű kis akvarell kép. A mesés képen Te, vagy Szeretteid lesztek láthatóak. Kis helyen is könnyen elfér az egyedi képecske, így kisebb lakásokba is kiváló választás. Az illusztrációt paszpartuzva, exkluzív, fehér keretbe küldöm. A kép mérete keretezve, a kerettel együtt: 15x20 cm. Az illkát gondosan becsomagolom, hogy szállítás közben se sérüljön meg.

Ára: 6000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

Kis négyzet

Mérete: 13x13 cm

A kicsi négyzet alakú illka az alakjából kifolyólag is jó választás. A négyzet alakú illusztráció vidám hatású. Mindenképpen egyedi ajándék, hisz mint mindegyikből, ebből sincs két egyforma. Az illkát paszpartuzva, nagyon szép, fehér keretbe küldöm. A kép mérete keretezve, a kerettel együtt: 23x23 cm. Gondosan csomagolva küldöm Hozzád.

Ára: 6000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

A/5 – kicsi illka kép

Mérete: A/5 (14,8x21 cm)

A kicsi illka egyedi illusztráció, mely Téged, Titeket vagy Szeretteidet ábrázolja. Az illusztráció paszpartuzva van, és egy exkluzív, fehér keretbe van helyezve. Az illka mérete kerettel együtt: 21x30 cm. A képet mindig gondosan becsomagolva küldöm Hozzád, hogy szállítás közben se sérülhessen.

Ára: 12 000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

A/4 – normál kép

Mérete: A/4 (21x29,7 cm)

Méretéből adódóan az A/4-es illka egy részletesebb illusztráció, sok kedves, vidám motívummal. A kép egyedi ajándék, hiszen Rólad, Rólatok szól. Nagyon jó választás ajándékba is! Az illka nagyon szép fehér keretbe van helyezve, és az illusztráció paszpartuzva is van. Az illusztráció mérete a kerettel együtt 30x40 cm. Az illkát természetesen gondosan becsomagolva küldöm Hozzád, hogy szállítás közben se sérülhessen.

Ára: 18 000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

Nagy négyzet

Mérete: 30x30 cm

Nagy négyzet, nagy vidámsággal és telis tele részletekkel. A négyzet alakú illusztráció alakjából kifolyólag is vidámságot kölcsönöz. Mindenképpen egyedi ajándék. Nagyon szép, fehér keretbe és paszpartuzva jut el Hozzád. Az illka mérete kerettel együtt: 50x50 cm. Mindenképpen gondosan becsomagolva küldöm Hozzád, hogy szállítás közben se sérülhessen.

Ára: 22 000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

A/3 – nagy illka

Mérete: A/3 (29,7x42 cm)

A nagy illka egy igazán részletekkel teli alkotás. Nagyobb képen nagyobb hely jut a vidámságnak. Természetesen egyedi minden darab. A képet paszpartuzva, exkluzív, fehér keretbe teszem. A nagy illka mérete a kerettel együtt még nagyobb: 40x50 cm!

Ára: 36 000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)

A/2 – óriási illka

Mérete: A/2 (42x59,4 cm)

Az óriási illka valóban részlet gazdag alkotás, telis teli apró, vidám dolgokkal. Biztosan egyedi lehet tőle a nappalid vagy a dolgozó szobád, vagy a lakás bármely része. A kép gyönyörű szép, fehér keretbe, paszpartuzva kerül Hozzád. Csak a falra kell tenni. Az óriás illka mérete keretezve még óriásibb: 61x91 cm.

Ára: 48 000 Ft

Postaköltség: 1935 Ft (Kézbesítés törékeny kezeléssel)Ha egyedi ajándékot szeretnél...

Kézzel készített, egyedi illusztrációk, melyből nincs két egyforma.


vidám illusztráció

Ha kedveled a vidám dolgokat

Az illka garantáltan mosolygós illusztráció, vidám pillanatokat örökít meg.Ha valami értékeset szeretnél adni szeretteidnek

Az akvarell képek igazán értékes ajándékok, és főként nem is csak a technika miatt, hanem mert az illka Rólad, Rólatok szól. Az lesz rajta, amit szeretnél.HÍRLEVÉL